- خانه
- سوالات متداول
- آیا پس از اتمام تورنت، آپلود را ادامه میدهد؟
آیا پس از اتمام تورنت، آپلود را ادامه میدهد؟
خیر، مگر اینکه خودتان بخواهید. در حالی که یک تورنت بارگیری میشود، قطعات را با افراد دیگر مبادله میکند، همانطور که هر کلاینت تورنت انجام میدهد. وقتی تمام میشود، متوقف میشود، مانند هر بارگیری دیگری. اگر میخواهید به اشتراکگذاری ادامه دهید، پس از اتمام، تورنتها را به اشتراکگذاری ادامه بده را در گزینهها روشن کنید.
رایگان، متنباز، بدون تبلیغات، بدون دوره آزمایشی.
بارگیری Mister Download Manager